Phyto Specific Kids Magic Detangling Spray спрей за по-лесно разресване на косата за чуплива и къдрава коса 200 мл.

Купи сега23.70 лв.


Phyto Specific Kids Magic Detangling Spray спрей за по-лесно разресване на косата за чуплива и къдрава коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Přípravky na rozčesávání vlasů в GeGa.bg. Phyto Specific Kids Magic Detangling Spray спрей за по-лесно разресване на косата за чуплива и къдрава коса 200 мл. е произведен от Phyto и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.70 лв.

Phyto Specific Kids Magic Detangling Spray, 200 мл. , За лесно разресване за деца, След измиване с шампоан косата има тенденцията да се заплита и замотава. Ако не осигурите необходимата грижа, разресването може да се окаже изключително трудна задача, съпровождана от неприятно скубане. Продуктът за разресване на косата Phyto Specific Kids Magic Detangling Spray ще се превърне във ваш незаменим помощник в битката със заплитането. Не само значително улеснява разресването на косата, но осигурява необходимата грижа и я омекотява така, че постоянно да изглежда красива и здрава. Характеристики: улеснява разресването на косата и окончателното оформяне предпазва косата от увреждане осигурява на косата ослепителен блясък предотвратява накъсването на косата Начин на употреба: Не изплаквайте.

Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, Не съдържа: без алкохол, без силикони, без сулфати, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп, Трайност: 100% рециклируем продукт

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Phyto
Купи сега23.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK