Phytorelax Laboratories Age Collagen изглаждащ крем против бръчки за стягане на кожата 50 мл.

Купи сега36.88 лв.46.10 лв.


Phytorelax Laboratories Age Collagen изглаждащ крем против бръчки за стягане на кожата 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Phytorelax Laboratories Age Collagen изглаждащ крем против бръчки за стягане на кожата 50 мл. е произведен от Phytorelax Laboratories и се предлага от NOTINO.bg на цена 36.88 лв.

Промоционална цена на Phytorelax Laboratories Age Collagen изглаждащ крем против бръчки за стягане на кожата 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.22 лв., намален от 46.10 лв. на 36.88 лв.

Phytorelax Laboratories Age Collagen, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Искате да запазите младежкия вид възможно най-дълго? Изключително подходящ като основа за редовната ви козметична рутина е кремът за лице Phytorelax Laboratories Age Collagen . Помага ви в битката против признаците на стареене, забавя появата и задълбочаването на бръчките и не на последно място подобрява еластичността, здравината и плътността на кожата. Едновременно с това се грижи за подхранването и хидратацията, от които кожата на лицето има нужда, за да остане свежа, гладка и гъвкава. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната уеднаквява тона на кожата придава на кожата свежест и сияние Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Ефект: anti-age, възстановяване на плътността, озаряване, подсилване, уеднаквяване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Phytorelax Laboratories
Купи сега36.88 лв.46.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK