PMD Beauty Personal Microderm Pro вакуумен уред за почистване на кожа Pink 1 бр.

Купи сега169.80 лв.388.10 лв.


PMD Beauty Personal Microderm Pro вакуумен уред за почистване на кожа Pink 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čištění pleti в GeGa.bg. PMD Beauty Personal Microderm Pro вакуумен уред за почистване на кожа Pink 1 бр. е произведен от PMD Beauty и се предлага от NOTINO.bg на цена 169.80 лв.

Промоционална цена на PMD Beauty Personal Microderm Pro вакуумен уред за почистване на кожа Pink 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 218.30 лв., намален от 388.10 лв. на 169.80 лв.

PMD Beauty Personal Microderm Pro, 1 бр. , Вакуумно почистване на лицето за жени, Имате усещането, че почистването с гел, крем, пяна и други подобни продукти не е достатъчно за лицето ви? Не е нужно веднага да тичате към козметичния салон, уредът PMD Beauty Personal Microderm Pro осигурява почистване на кожата в дълбочина от удобството на дома ви, а резултатът е като от ръцете на козметичка. Използва вакуумна технология, която при контакт с кожата създава лек натиск. Така между кожата и уреда възниква вакуум, което позволява на уреда чрез засмукване лесно, бързо и безболезнено да освободи запушените пори и да отстрани всички замърсявания и мъртви кожни клетки. По този начин кожата става по-малко склонна към поява на пъпки, черните точки намаляват, а разширените пори се свиват. Освен това благодарение на засмукването уредът подобрява кръвоснабдяването и стимулира образуването на колаген и еластин, което допринася за забавяне на стареенето на клетките и за възстановяване на здравината и еластичността на кожата. Наслаждавайте се на красива, перфектно чиста и еластична кожа на лицето без несъвършенства. Характеристики: почиства порите в дълбочина ефективно премахва черните точки помага за обновяването на кожните клетки оставя кожата гладка и свежа затваря разширените пори акумулаторно захранване премахва мъртвите кожни клетки използва вакуумна технология, при контакт с кожата създава лек натиск позволява почистване на лицето без зачервяване и раздразнение подпомага по-доброто кръвообращение в кожата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Ефект: почистване, Тип захранване: mрежов, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: PMD Beauty
Купи сега169.80 лв.388.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK