Pomp & Co Face Serum активен серум за лице 30 мл.

Купи сега40.60 лв.


Pomp & Co Face Serum активен серум за лице 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čištění pleti в GeGa.bg. Pomp & Co Face Serum активен серум за лице 30 мл. е произведен от Pomp & Co и се предлага от NOTINO.bg на цена 40.60 лв.

Pomp & Co Face Serum, 30 мл. , Почистване на кожата за мъже, Серумът за лице Pomp & Co Face Serum е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа наистина интензивна грижа. Характеристики: омекотява предпазва кожата отстранява замърсяванията по лицето има дълготраен ефект не дразни избръснатото лице разработено специално за мъжка кожа Начин на употреба: Използвайте като първа стъпка от обичайната си грижа за кожата на лицето.

Ефект: почистване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: олио, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Pomp & Co
Купи сега40.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK