Power System Booty Band ластик за упражнения за крака Light 1 бр.

Купи сега17.25 лв.20.30 лв.


Power System Booty Band ластик за упражнения за крака Light 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Doplňky > Fitness vybavení в GeGa.bg. Power System Booty Band ластик за упражнения за крака Light 1 бр. е произведен от Power System и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.25 лв.

Промоционална цена на Power System Booty Band ластик за упражнения за крака Light 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.05 лв., намален от 20.30 лв. на 17.25 лв.

Power System Booty Band, 1 бр. , Фитнес оборудване за мъже, Не обичате да прекарвате време в претъпканите фитнес зали или центрове? Спортният уред Power System Booty Band подобрява и прави по-ефективна домашната тренировка. Характеристики: помощно средство, подходящо за упражнения навсякъде качествен и устойчив материал идеална за домашна тренировка лесно влиза в спортния сак

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Power System
Купи сега17.25 лв.20.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK