Power System Waist Shaper колан за отслабване и оформяне боя Grey, L/XL (72–88 cm)

Купи сега30.94 лв.36.40 лв.


Power System Waist Shaper колан за отслабване и оформяне боя Grey, L/XL (72–88 cm), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Doplňky > Fitness vybavení в GeGa.bg. Power System Waist Shaper колан за отслабване и оформяне боя Grey, L/XL (72–88 cm) е произведен от Power System и се предлага от NOTINO.bg на цена 30.94 лв.

Промоционална цена на Power System Waist Shaper колан за отслабване и оформяне боя Grey, L/XL (72–88 cm) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.46 лв., намален от 36.40 лв. на 30.94 лв.

Power System Waist Shaper, Фитнес оборудване унисекс, Допълнете спортното си оборудване според своите представи и останете в движение. Спортният аксесоар Power System Waist Shaper ви помага да се отдадете напълно на избраната двигателна активност. Характеристики: използване при спорт и възстановяване приспособява се към анатомията на тялото размерът може да се регулира благодарение на велкро лентата продукт, подходящ за отслабване и оформяне на фигурата помощно средство, подходящо при рехабилитация подпомага превенцията от нараняване качествен и устойчив материал

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Power System
Купи сега30.94 лв.36.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK