ProfiCare Clatronic HSM 3441 комплект за подстригване на брада и косми по тялото

Купи сега27.88 лв.32.80 лв.


ProfiCare Clatronic HSM 3441 комплект за подстригване на брада и косми по тялото, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Strojky a zastřihovače в GeGa.bg. ProfiCare Clatronic HSM 3441 комплект за подстригване на брада и косми по тялото е произведен от ProfiCare и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.88 лв.

Промоционална цена на ProfiCare Clatronic HSM 3441 комплект за подстригване на брада и косми по тялото Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.92 лв., намален от 32.80 лв. на 27.88 лв.

ProfiCare Clatronic HSM 3441, Тримери за мъже, Уредът ProfiCare Clatronic HSM 3441 ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата. Комплектът съдържа: комплект за подстригване на брада и косми по тялото машинка за бръснене на тяло Характеристики: надеждно подстригва косата и брадата лесно се грижи за нежеланото окосмяване настройка на дължината на подстригване сменяеми приставки ергономична форма Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Вид продукт: Комплекти, Тип захранване: aкумулатор, батерия, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ProfiCare
Купи сега27.88 лв.32.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK