Proraso White балсам за след бръснене за чувствителна кожа на лицето 100 мл.

Купи сега18.70 лв.31.10 лв.


Proraso White балсам за след бръснене за чувствителна кожа на лицето 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Holení pro muže > Přípravky po holení в GeGa.bg. Proraso White балсам за след бръснене за чувствителна кожа на лицето 100 мл. е произведен от Proraso и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.70 лв.

Промоционална цена на Proraso White балсам за след бръснене за чувствителна кожа на лицето 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 12.40 лв., намален от 31.10 лв. на 18.70 лв.

Proraso White, 100 мл. , Barber бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Proraso White успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата хидратира кожата в дълбочина освежава уморената кожа на лицето Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.

Ефект: против зачервяване, Консистенция: балсам, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Proraso
Купи сега18.70 лв.31.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK