Proraso Wood and Spice шампоан за брада 500 мл.

Купи сега44.88 лв.52.80 лв.


Proraso Wood and Spice шампоан за брада 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Muži > Péče o vousy > Mýdla a šampony в GeGa.bg. Proraso Wood and Spice шампоан за брада 500 мл. е произведен от Proraso и се предлага от NOTINO.bg на цена 44.88 лв.

Промоционална цена на Proraso Wood and Spice шампоан за брада 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.92 лв., намален от 52.80 лв. на 44.88 лв.

Proraso Wood and Spice, 500 мл. , Сапуни и шампоани за мъже, Подобно на косата и вашата брада се нуждае от редовни грижи. Продуктът за миене Proraso Wood and Spice щадящо и старателно ще я избави от всички замърсявания. Характеристики: нежно измива лицето и брадата омекотява брадата подсилва брадата и улеснява нейното оформяне хидратира и не изсушава кожата Начин на употреба: Нанесете по брадата и кожата на лицето.

Ефект: регенерация, Хидратация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Proraso
Купи сега44.88 лв.52.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK