Pulp Riot Semi-Permanent Color полу-перманента боя за коса Cupid 118 мл.

Купи сега35.50 лв.


Pulp Riot Semi-Permanent Color полу-перманента боя за коса Cupid 118 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Styling Products в GeGa.bg. Pulp Riot Semi-Permanent Color полу-перманента боя за коса Cupid 118 мл. е произведен от Pulp Riot и се предлага от NOTINO.bg на цена 35.50 лв.

Pulp Riot Semi-Permanent Color, 118 мл. , Полу-перманенти бои за коса за жени, Искате да съживите цвета на косата си или да придадете нова визия за няколко седмици? Полуперманентната боя за коса Pulp Riot Semi-Permanent Color ще ви помогне да се радвате на отмиващ се, но в същото време невероятно сияен цвят без излишно увреждане на косата. Нейните цветни пигменти, за разлика от пигментите на перманентната боя, не проникват дълбоко в косъма, а се задържат на повърхността, от където постепенно се отмиват. Ето защо това полуперманентно преливане придава на косата ви интензивен цветен оттенък и сияен блясък само за няколко седмици, което е добре дошло за вас, ако например обмисляте да смените цвета на косата си и искате първо да го изпробвате за по-кратко време. Ще оцените краткотрайното боядисване и естественото отмиване и тъй като няма да се налага да се притеснявате за изразителната разлика на израсналата коса. Характеристики: идеално покрива първите бели коси създава ефект тон в тона отмива се постепенно Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Консистенция: крем, Начин На Употреба: Боядисване на косата в домашни условия, Не съдържа: без амоняк, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, Цветове бои за коса: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Pulp Riot
Купи сега35.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK