PUMA Power Down Puffer Jacket Black/Pink

Купи сега109.95 лв.157.95 лв.


PUMA Power Down Puffer Jacket Black/Pink, се намира в категория Мода - Голямото разчистване > Деца > Дрехи > Якета в GeGa.bg. PUMA Power Down Puffer Jacket Black/Pink е произведен от Puma и се предлага от Dress4less.bg на цена 109.95 лв.

Промоционална цена на PUMA Power Down Puffer Jacket Black/Pink Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 48.00 лв., намален от 157.95 лв. на 109.95 лв.

Страхотно детско яке Puma в розово и черно, изработено от висококачествена материя. Моделът има стандартна кройка и се закопчава с цип по цялата дължина;  има качулка и два предни джоба. То е с топла подплата,   изработена от пух и пера,   което осигурява комфорт и защита от вятър, дъжд или сняг през студените дни.  Моделът притежава технологиите rainCELL - отблъсква водата от повърхността, като по този начин оставате сухи, дори при неблагоприятни условия, warmCELL - задържа и разпределя топлината равномерно по тялото и изолира студа,  windCELL - осигурява отлична защита от вятър, като същевременно позволява на кожата да диша.  Логото на марката отпред в комбинация с името ѝ на гърба и на ръкавите, подчертават спортната визия. Якето е подходящо за всеки или за спорт, като се съчетава перфектно със спортно долнище, клин или дънки.

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Puma
Купи сега109.95 лв.157.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK