PUMA Twisted Cropped Training Tee Black

Купи сега41.95 лв.59.95 лв.


PUMA Twisted Cropped Training Tee Black, се намира в категория Мода - Puma > Жени > Тениски в GeGa.bg. PUMA Twisted Cropped Training Tee Black е произведен от Puma и се предлага от Dress4less.bg на цена 41.95 лв.

Промоционална цена на PUMA Twisted Cropped Training Tee Black Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 18.00 лв., намален от 59.95 лв. на 41.95 лв.

Страхотна дамска тениска Puma в черен цвят, изработена от висококачествена материя. Моделът има свободна кройка и скъсена дължина, обло деколте. Материята е лека и удобна. Движението е без триене благодарение на плоските шевове  Flatlock Stitching  . Притежава технологии dryCELL за поглъщане и driRelease® за отвеждане на влагата гарантиращи, че ще останете сухи. Ласкавият усукан дизайн със сигурност ще привлече вниманието, независимо дали сте във фитнеса или на улицата. Тениската е подходяща както за всеки ден, така и за тренировка. Съчетава се перфектно с дънки, клин или спорно долнище.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Puma
Купи сега41.95 лв.59.95 лв.



Може да харесате още:
PUMA Power Cropped Tee Black
Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Puma
Виж цената
PUMA Logo Boyfriend Training Tee Orange
Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Puma
Купи сега34.95 лв.49.95 лв.
PUMA Better Essentials Tee Astro Red
Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Puma
Купи сега35.95 лв.44.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK