Pureology Color Fanatic тонер за неутрализиране на жълтите тонове за жени 200 мл.

Купи сега70.20 лв.


Pureology Color Fanatic тонер за неутрализиране на жълтите тонове за жени 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Barvy na vlasy > Tónovací šampony в GeGa.bg. Pureology Color Fanatic тонер за неутрализиране на жълтите тонове за жени 200 мл. е произведен от Pureology и се предлага от NOTINO.bg на цена 70.20 лв.

Pureology Color Fanatic, 200 мл. , Тониращи шампоани за жени, Чудесен за временна лека корекция на естествения цвят на косата ви е тониращият шампоан Pureology Color Fanatic . Временно придава на косата деликатен цветен нюанс и така можете да се наслаждавате на промяна в прическата без задължения. Освен това избавя косата от замърсяването и омазняването и ви помага да я подхраните. Оставя я копринено мека и подпомага блясъка ѝ, което още повече подчертава красотата на променения оттенък. Характеристики: неутрализира нежеланите жълти нюанси в русата коса омекотява и подхранва косата освежава цвета на косата Състав: без силикони вегански продукт Начин на употреба: Най-напред измийте косата както обикновено, с обичайния си шампоан и после изплакнете старателно. Нанасяйте равномерно върху влажна коса. Срешете. Оставете да действа посочения брой минути: {0}. После обилно изплакнете с вода. За най-добър ефект ползвайте в комбинация с грижа от същата линия.

Ефект: Неутрализиране на жълти тонове, Начин На Употреба: Боядисване на косата в домашни условия, Тип коса: руса и изрусявана коса, Цветове бои за коса: рус

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Pureology
Купи сега70.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK