Purito Centella Unscented успокояващ тоник за лице за чувствителна кожа на лицето 200 мл.

Купи сега45.60 лв.


Purito Centella Unscented успокояващ тоник за лице за чувствителна кожа на лицето 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťová tonika в GeGa.bg. Purito Centella Unscented успокояващ тоник за лице за чувствителна кожа на лицето 200 мл. е произведен от Purito и се предлага от NOTINO.bg на цена 45.60 лв.

Purito Centella Unscented, 200 мл. , Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Purito Centella ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Характеристики: хидратира и подхранва кожата на лицето незабавно успокоява кожата премахва зачервеняване на кожата Състав: без парфюм вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.

Активни вещества: С Пантенол, хиалуронова киселина, Ефект: подхранване, против зачервяване, успокояване, Хидратация, Тип кожа на лицето : смесена, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Purito
Купи сега45.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK