Purito Cleansing Bar Re:store хидратиращ почистващ сапун за тяло и лице 100 гр.

Купи сега27.00 лв.


Purito Cleansing Bar Re:store хидратиращ почистващ сапун за тяло и лице 100 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čištění pleti в GeGa.bg. Purito Cleansing Bar Re:store хидратиращ почистващ сапун за тяло и лице 100 гр. е произведен от Purito и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.00 лв.

Purito Cleansing Bar Re: store, 100 гр. , Почистване на кожата за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Purito Cleansing Bar Re: store е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: фино почиства кожата не дразни и не изсушава кожата регулира образуването на себум подхранва и хидратира Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.

Активни вещества: кокос, Ефект: повдигане, почистване, регенерация, успокояване, Хидратация, Консистенция: сапун, Тип кожа: за всички типове кожа, мазна, чувствителна, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, мазна, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Purito
Купи сега27.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK