Purity Vision BIO Retinol нощен серум, забавящ признаците на стареене на кожата 30 мл.

Купи сега18.53 лв.21.80 лв.


Purity Vision BIO Retinol нощен серум, забавящ признаците на стареене на кожата 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Purity Vision BIO Retinol нощен серум, забавящ признаците на стареене на кожата 30 мл. е произведен от Purity Vision и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.53 лв.

Промоционална цена на Purity Vision BIO Retinol нощен серум, забавящ признаците на стареене на кожата 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.27 лв., намален от 21.80 лв. на 18.53 лв.

Purity Vision BIO Retinol, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Purity Vision BIO е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии възстановява еластичността на кожата ефективно хидратира и подхранва възстановява свежестта и младежката красота на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Най-добре нанасяйте вечер.

Активни вещества: коензим Q10, ретинол, Ефект: anti-age, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Purity Vision
Купи сега18.53 лв.21.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK