Purity Vision Kids успокояващ флорален тоник за деца от раждането им 100 мл.

Купи сега14.45 лв.17.00 лв.


Purity Vision Kids успокояващ флорален тоник за деца от раждането им 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. Purity Vision Kids успокояващ флорален тоник за деца от раждането им 100 мл. е произведен от Purity Vision и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.45 лв.

Промоционална цена на Purity Vision Kids успокояващ флорален тоник  за деца от раждането им 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.55 лв., намален от 17.00 лв. на 14.45 лв.

Purity Vision Kids, 100 мл. , Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Purity Vision Kids осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: успокоява раздразнения и зачервявания

Ефект: регенерация, успокояване, Тип кожа: чувствителна, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Purity Vision
Купи сега14.45 лв.17.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK