Pyunkang Yul ATO Blue Label хидратиращо мляко за тяло за чувствителна кожа 290 мл.

Купи сега34.00 лв.40.00 лв.


Pyunkang Yul ATO Blue Label хидратиращо мляко за тяло за чувствителна кожа 290 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. Pyunkang Yul ATO Blue Label хидратиращо мляко за тяло за чувствителна кожа 290 мл. е произведен от Pyunkang Yul и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.00 лв.

Промоционална цена на Pyunkang Yul ATO Blue Label хидратиращо мляко за тяло за чувствителна кожа 290 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.00 лв., намален от 40.00 лв. на 34.00 лв.

Pyunkang Yul ATO Blue Label, 290 мл. , Детска грижа за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Pyunkang Yul ATO Blue Labelсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява ефективно регенерира кожата успокоява раздразненията подходящиза чувствителна до алергична кожа Състав: без парфюм Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.

Ефект: подхранване, успокояване, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Pyunkang Yul
Купи сега34.00 лв.40.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK