Работен стол Antares EDGE, тапицирана седелка, мрежеста облегалка, синхронен механизъм, коригиране на височината и дълбочината, лумбална ...

Купи сега369.23 лв.376.93 лв.


Работен стол Antares EDGE, тапицирана седелка, мрежеста облегалка, синхронен механизъм, коригиране на височината и дълбочината, лумбална ..., се намира в категория Джаджи и Електроника - Директорски и офис столове в GeGa.bg. Работен стол Antares EDGE, тапицирана седелка, мрежеста облегалка, синхронен механизъм, коригиране на височината и дълбочината, лумбална ... е произведен от Antares и се предлага от Jarcomputers.com на цена 369.23 лв.

Промоционална цена на Работен стол Antares EDGE, тапицирана седелка, мрежеста облегалка, синхронен механизъм, коригиране на височината и дълбочината, лумбална ... Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.70 лв., намален от 376.93 лв. на 369.23 лв.

Antares EDGE GREY работен стол с черна мрежеста облегалка и тапицирана седалка в сив цвятSYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящиягазов механизъм за регулиране височината на ...

Предлага се от Jarcomputers.com
Производител: Antares
Купи сега369.23 лв.376.93 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK