REEBOK Question Mid Basketball Shoes White

Купи сега149.95 лв.


REEBOK Question Mid Basketball Shoes White, се намира в категория Мода - Reebok > Мъже > Спортни обувки в GeGa.bg. REEBOK Question Mid Basketball Shoes White е произведен от Reebok и се предлага от Dress4less.bg на цена 149.95 лв.

Страхотни мъжки спортни обувки Reebok  в бял  цвят с цветни акценти  и бродирани лога.   Изработени от висококачествени материали  с издръжлива конструкция и емблематичен дизайн.   Горната част на модела е кожена  в комбинация с велур. Междинната подметка с вградена EVA пяна допълнително омекотява, а    гумената подметка гарантира много добро сцепеление на различни видове повърхности. Стилен и удобен баскетболен модел,   за тези които искат да направят впечатление.   Маратонките са подходящи както за спорт,   така и за ежедневието, за комфорт по време на множество дейности. Много добре се съчетават със спортен екип, дънки или къси панталони.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Reebok
Купи сега149.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK