REEBOK Running Essentials Shorts Black

Купи сега17.95 лв.44.90 лв.


REEBOK Running Essentials Shorts Black, се намира в категория Мода - Reebok > Мъже > Къси панталони в GeGa.bg. REEBOK Running Essentials Shorts Black е произведен от Reebok и се предлага от Dress4less.bg на цена 17.95 лв.

Промоционална цена на REEBOK Running Essentials Shorts Black Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 26.95 лв., намален от 44.90 лв. на 17.95 лв.

Спортни мъжки къси панталони Reebok, изработени от висококачествена дишаща материя. Моделът създава максимален комфорт при тренировка, тъй като материята абсорбира влагата и осигурява сухота и свежест през целия ден. Късите панталони са  изключително леки и удобни,   имат класическа кройка и еластична талия, която се регулира допълнително с връзки. Имат странични мрежести панели за по-добра вентилация и светлоотразителен елемент.   Подходящи са както за спорт, така и за ежедневието. Перфектно се съчетават с тениска или потник.
 
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Reebok
Купи сега17.95 лв.44.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK