REEBOK Thermowarm Seamless Leggings Black

Виж цената


REEBOK Thermowarm Seamless Leggings Black, се намира в категория Мода - Голямото разчистване > Жени > Дрехи > Клинове в GeGa.bg. REEBOK Thermowarm Seamless Leggings Black е произведен от Reebok и се предлага от Dress4less.bg

Страхотен дамски клин  Reebok  в чернен цвят, изработен от висококачествена еластична материя. Безшевен модел с интересно съчетание от черен цвят с тънки сиви ивици, лого на марката дискретно  разположено отзад върху еластични колан на талията. Моделът притежава Thermowarm технология, която задържа топлината близо до тялото, като същевременно изтегля потта далеч от кожата към външната повърхност на материята за по-бързо изпаряване, като по този начин се регулира естествената температура на тялото. Подходящ както за ежедневието, така и за спорт. Перфектно се съчетава с тениска, потник или спортно горнище.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Reebok
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK