REF Weightless Volume Conditioner балсам за тънка коса без обем за обем в корените 245 мл.

Купи сега40.80 лв.48.00 лв.


REF Weightless Volume Conditioner балсам за тънка коса без обем за обем в корените 245 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. REF Weightless Volume Conditioner балсам за тънка коса без обем за обем в корените 245 мл. е произведен от REF и се предлага от NOTINO.bg на цена 40.80 лв.

Промоционална цена на REF Weightless Volume Conditioner балсам за тънка коса без обем за обем в корените 245 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.20 лв., намален от 48.00 лв. на 40.80 лв.

REF Weightless Volume Conditioner, 245 мл. , Кондиционери за коса за жени, Балсамът REF Weightless Volume гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: улеснява разресването и следващото оформяне придава на косата гъвкавост и обем предпазва косата от увреждане Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, обем на косата, Плътност и жизненост, Хидратация, Тип коса: фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: REF
Купи сега40.80 лв.48.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK