Regina Almond бадемово олио за тяло и лице 100 мл.

Купи сега8.50 лв.10.00 лв.


Regina Almond бадемово олио за тяло и лице 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové oleje в GeGa.bg. Regina Almond бадемово олио за тяло и лице 100 мл. е произведен от Regina и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.50 лв.

Промоционална цена на Regina Almond бадемово олио за тяло и лице 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.50 лв., намален от 10.00 лв. на 8.50 лв.

Regina Almond, 100 мл. , Олио за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Regina Almond обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: прави кожата гъвкава и омекотена видимо омекотява кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.

Вид масло: бадемово, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа, суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Regina
Купи сега8.50 лв.10.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK