Renovality Original Series Acai Serum серум за лице за суха кожа 50 мл.

Купи сега29.16 лв.32.40 лв.


Renovality Original Series Acai Serum серум за лице за суха кожа 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. Renovality Original Series Acai Serum серум за лице за суха кожа 50 мл. е произведен от Renovality и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.16 лв.

Промоционална цена на Renovality Original Series Acai Serum серум за лице за суха кожа 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.24 лв., намален от 32.40 лв. на 29.16 лв.

Renovality Original Series Acai Serum, 50 мл. , Масла за лице за жени, Олиото за тяло Renovality Original Series придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа. Характеристики: грижи се за лицето, кожата и косата регенерира и хидратира ревитализира и забавя процеса на стареене на кожата Начин на употреба: Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.

Вид масло: други растителни масла, Ефект: озаряване, подхранване, регенерация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: олио, Не съдържа: без комедогенни добавки, Проблем с косата: kъсаща се коса и цъфтящи краища, увредена коса, Тип кожа: загрубяла, суха, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, суха, Тип коса: боядисана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Renovality
Купи сега29.16 лв.32.40 лв.



Може да харесате още:
Goodie BIO масло от слива 100 мл.
Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Goodie
Купи сега27.28 лв.32.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK