Renovality Original Series Reno after sun Балсам след слънчеви бани 200 мл.

Купи сега28.70 лв.


Renovality Original Series Reno after sun Балсам след слънчеви бани 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Přípravky po opalování в GeGa.bg. Renovality Original Series Reno after sun Балсам след слънчеви бани 200 мл. е произведен от Renovality и се предлага от NOTINO.bg на цена 28.70 лв.

Renovality Original Series Reno after sun, 200 мл. , Продукти за след слънце унисекс, За да не страда чувствителната кожа на тялото ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди и след това. Продуктът след излагане на слънце Renovality Original Series Reno after sun се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, помага на кожата да се възстанови и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: може да се ползва за лице и тяло Подхранва кожата в дълбочина след слънчеви бани лесно се втрива и бързо попива успокоява кожата след слънчеви бани понижава усещанията за парене и сърбеж редуцира зачервяването на кожата Начин на употреба: Нанесете равномерно върху чиста кожа след излагане на слънчеви лъчи. Оставете да абсорбира, не изтривайте.

Ефект: против зачервяване, регенерация, успокояване, Консистенция: балсам, Начин на приложение: За външна употреба, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Renovality
Купи сега28.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK