Renovality Original Series Replacement packaging масло от слива за нормална и суха кожа 50 мл.

Купи сега25.07 лв.29.50 лв.


Renovality Original Series Replacement packaging масло от слива за нормална и суха кожа 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. Renovality Original Series Replacement packaging масло от слива за нормална и суха кожа 50 мл. е произведен от Renovality и се предлага от NOTINO.bg на цена 25.07 лв.

Промоционална цена на Renovality Original Series Replacement packaging масло от слива за нормална и суха кожа 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.43 лв., намален от 29.50 лв. на 25.07 лв.

Renovality Original Series Replacement packaging, 50 мл. , Масла за лице за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Renovality Original Series Replacement packaging обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: бързо се абсорбира прави кожата гъвкава и омекотена оставя кожата кадифено мека за ползване за тялото и лицето подхранва и се грижи за кожата хидратира в дълбочина подхранва в дълбочина Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.

Вид масло: други растителни масла, Ефект: Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: олио, Тип кожа: суха, чувствителна, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, суха, чувствителна, Трайност: резервен пълнител

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Renovality
Купи сега25.07 лв.29.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK