Resibo MASTERTOUCH. Body Balm Ultra Glowing Skin уеднаквяващ крем за тяло 100 мл.

Купи сега44.71 лв.52.60 лв.


Resibo MASTERTOUCH. Body Balm Ultra Glowing Skin уеднаквяващ крем за тяло 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová mléka в GeGa.bg. Resibo MASTERTOUCH. Body Balm Ultra Glowing Skin уеднаквяващ крем за тяло 100 мл. е произведен от Resibo и се предлага от NOTINO.bg на цена 44.71 лв.

Промоционална цена на Resibo MASTERTOUCH. Body Balm Ultra Glowing Skin уеднаквяващ крем за тяло 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.89 лв., намален от 52.60 лв. на 44.71 лв.

Resibo MASTERTOUCH. Body Balm Ultra Glowing Skin, 100 мл. , Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Resibo MASTERTOUCH. Body Balm Ultra Glowing Skinсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: оставя кожата кадифено фина на допир не оставя мазнен филм по кожата осигурява дълготрайна хидратация и еластичност Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.

Ефект: озаряване, уеднаквяване, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Resibo
Купи сега44.71 лв.52.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK