Revlon Professional Eksperience Sun Pro защитен крем за изтощена от слънце коса 100 мл.

Купи сега29.50 лв.


Revlon Professional Eksperience Sun Pro защитен крем за изтощена от слънце коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care в GeGa.bg. Revlon Professional Eksperience Sun Pro защитен крем за изтощена от слънце коса 100 мл. е произведен от Revlon Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.50 лв.

Revlon Professional Eksperience Sun Pro, 100 мл. , Кремове и гелове за коса за жени, Вредните UV лъчи лишават косата от нейния блясък и здрав вид. Защото разлагат най-важния елемент на косъма – кератина, с което безвъзвратно увреждат структурата му. Защитният продукт Revlon Professional Eksperience Sun Pro предлага на косата и на скалпа същата грижа, която слънцезащитният крем осигурява за кожата на лицето и тялото. Обгръща косата в тънък филм и той действа като бариера, през която вредните лъчи не достигат до косъма. Така помага на косата, изложена на слънце, да остане хидратирана, пълна с жизненост и без увреждане. Характеристики: прави косата гладка предоставя на косата невидима защита от слънцето осигурява блясък на косата Начин на употреба: Нанасяйте равномерно върху влажна коса.

Ефект: Блясък и мекота, предпазва от външните влияния, Хидратация, Проблем с косата: kоса, изложена на слънце, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revlon Professional
Купи сега29.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK