Revlon Professional Pro You The Definer пяна за обем за коса 400 мл.

Купи сега15.20 лв.


Revlon Professional Pro You The Definer пяна за обем за коса 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Tužidla na vlasy в GeGa.bg. Revlon Professional Pro You The Definer пяна за обем за коса 400 мл. е произведен от Revlon Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.20 лв.

Revlon Professional Pro You The Definer, 400 мл. , Пяна за коса за жени, За фиксирането, по-голямата издържливост на прическата и същевременно за увеличаването на обема ще се погрижи втвърдителят Revlon Professional Pro You The Definer. Придава на косата желания обем и блясък, повдига я и помага да оформите прическата си точно така, както си я представяте. Благодарение на перфектните си фиксиращи характеристики гарантира максимален контрол над прическата ви и поддържа косата в желаната форма през целия ден – без значение дали ще работите, спортувате или отивате на парти. Характеристики: дълготраен ефект, на който можете да разчитате придава обем от корените осигурява гъвкавост на косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.

Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revlon Professional
Купи сега15.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK