Revolution PRO Glam палитра сенки за очи цвят I'm Everything Burnt Nude 5,5 гр.

Купи сега11.90 лв.14.00 лв.


Revolution PRO Glam палитра сенки за очи цвят I'm Everything Burnt Nude 5,5 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Paletky > Paletky očních stínů в GeGa.bg. Revolution PRO Glam палитра сенки за очи цвят I'm Everything Burnt Nude 5,5 гр. е произведен от Revolution PRO и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.90 лв.

Промоционална цена на Revolution PRO Glam палитра сенки за очи цвят I'm Everything Burnt Nude 5,5 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.10 лв., намален от 14.00 лв. на 11.90 лв.

Revolution PRO Glam, 5, 5 гр. , Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Revolution PRO Glam ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект добре комбиниращи се цветове Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.

Цвят: винен, кафяв, червен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revolution PRO
Купи сега11.90 лв.14.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK