Revolution Relove High Key мъгла за лице за фиксиране на грима 50 мл.

Купи сега7.90 лв.9.30 лв.


Revolution Relove High Key мъгла за лице за фиксиране на грима 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Fixace make-upu в GeGa.bg. Revolution Relove High Key мъгла за лице за фиксиране на грима 50 мл. е произведен от Revolution Relove и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.90 лв.

Промоционална цена на Revolution Relove High Key мъгла за лице за фиксиране на грима 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.40 лв., намален от 9.30 лв. на 7.90 лв.

Revolution Relove High Key, 50 мл. , Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Revolution Relove High Key е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа. Характеристики: дълготрайна фиксация на грима предотвратява размазване и избледняване на грима гарантира безупречен външен вид подхранва и хидратира Състав: вегански продукт Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.

Активни вещества: масло от чаено дърво, Ефект: дълготраен, против зачервяване, Хидратация, хидратираща, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revolution Relove
Купи сега7.90 лв.9.30 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK