Revolution Skincare Blemish Blend леко масло за лице за чувствителна кожа склонна към акне 30 мл.

Купи сега21.00 лв.


Revolution Skincare Blemish Blend леко масло за лице за чувствителна кожа склонна към акне 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. Revolution Skincare Blemish Blend леко масло за лице за чувствителна кожа склонна към акне 30 мл. е произведен от Revolution Skincare и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.00 лв.

Revolution Skincare Blemish Blend, 30 мл. , Масла за лице за жени, Маслото за лице Revolution Skincare Blemish представлява отлична грижа за вашето лице и тяло. Характеристики: подхранва в дълбочина регенерира и хидратира бързо се абсорбира и не оставя усещане за мазнота влияе благоприятно на екземи и проблемна кожа разкрасява и изглажда несъвършенствата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.

Активни вещества: Конопено масло, масло от чаено дърво, Вид масло: бадемово, други растителни масла, масло от кайсия, Ефект: против акне, против зачервяване, против черни точки, ревитализация, уеднаквяване, успокояване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, мазна, проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revolution Skincare
Купи сега21.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK