Revolution Skincare Brighten Blend озаряващо олио да уеднакви цвета на кожата 30 мл.

Купи сега21.00 лв.


Revolution Skincare Brighten Blend озаряващо олио да уеднакви цвета на кожата 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. Revolution Skincare Brighten Blend озаряващо олио да уеднакви цвета на кожата 30 мл. е произведен от Revolution Skincare и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.00 лв.

Revolution Skincare Brighten Blend, 30 мл. , Масла за лице за жени, Маслото за лице Revolution Skincare Brighten представлява отлична грижа за вашето лице и тяло. Характеристики: възстановява еластичността на кожата ефективно хидратира и омекотява бързо се абсорбира и не оставя усещане за мазнота ревитализира и забавя процеса на стареене на кожата оставя лицето кадифено меки Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.

Активни вещества: бадемово масло, Вид масло: бадемово, други растителни масла, масло от кайсия, олио от гроздови семки, Ефект: възстановяване на плътността, повдигане, подсилване, подхранване, предпазва от външните влияния, ревитализация, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revolution Skincare
Купи сега21.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK