Revolution Skincare Niacinamide Pore Refining нежна мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 400 мл.

Купи сега15.30 лв.


Revolution Skincare Niacinamide Pore Refining нежна мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače pleti в GeGa.bg. Revolution Skincare Niacinamide Pore Refining нежна мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 400 мл. е произведен от Revolution Skincare и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.30 лв.

Revolution Skincare Niacinamide Pore Refining, 400 мл. , Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Revolution Skincare Niacinamide ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата на допир кожата е фина и омекотена почиства порите в дълбочина може да се ползва и за чувствителна кожа нежно и старателно измива цялото лице Състав: вегански продукт без парфюм Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.

Ефект: минимизиране на порите, почистване, успокояване, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revolution Skincare
Купи сега15.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK