Revuele Argan Oil Hair Booster укрепващ серум за суха и увредена коса 30 мл.

Купи сега11.05 лв.13.00 лв.


Revuele Argan Oil Hair Booster укрепващ серум за суха и увредена коса 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Séra na vlasy в GeGa.bg. Revuele Argan Oil Hair Booster укрепващ серум за суха и увредена коса 30 мл. е произведен от Revuele и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.05 лв.

Промоционална цена на Revuele Argan Oil Hair Booster укрепващ серум за суха и увредена коса 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.95 лв., намален от 13.00 лв. на 11.05 лв.

Revuele Argan Oil Hair Booster, 30 мл. , Серуми за коса за жени, Искате да имате красива коса от корените до връхчетата, но усещате, че грижата, предлагана от шампоана, балсама или маската не е достатъчна? Серумът Revuele Argan Oil Hair Booster обогатява чудесно вече изградената ви рутина за грижа и ви помага да постигнете мечтания резултат. Грижи се за необходимото подхранване, укрепва косата и осигурява всичко необходимо, за да засияе отново. Благодарение на формулата за грижа, подпомагаща естествената регенерация, серумът вдъхва нов живот на косата ви. При редовна употреба скоро ще се сдобиете със силна, сияйна и на пръв поглед здрава коса. Характеристики: подхранва косата в дълбочина придава блясък на косата придава кадифена мекота на косата възстановява увредената структура на косъма осигурява на косата здравина и еластичност предотвратява цъфтенето на краищата действа против накъсване на косата подхранва косата по цялата дължина прави косата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.

Активни вещества: арганово масло, Вид масло: Арганово масло, Ефект: Блясък и мекота, изглаждане на косата, подхранване, Предотвратяване на цъфтежите, Хидратация, Тип коса: боядисана коса, всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revuele
Купи сега11.05 лв.13.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK