Revuele Cleansing Oil Soothing успокояващо почистващо олио за чувствителна кожа на лицето 200 мл.

Купи сега7.70 лв.11.00 лв.


Revuele Cleansing Oil Soothing успокояващо почистващо олио за чувствителна кожа на лицето 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. Revuele Cleansing Oil Soothing успокояващо почистващо олио за чувствителна кожа на лицето 200 мл. е произведен от Revuele и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.70 лв.

Промоционална цена на Revuele Cleansing Oil Soothing успокояващо почистващо олио за чувствителна кожа на лицето 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.30 лв., намален от 11.00 лв. на 7.70 лв.

Revuele Cleansing Oil Soothing, 200 мл. , Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Revuele Cleansing Oil е правилният избор за всекидневна грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице този продукт не дразни кожата грижливо премахва всички видове очен грим хидратира и омекотява кожата оставя кожата свежа има успокояващ ефект не оставя мазен филм по кожата не запушва порите регулира образуването на себум ефективно отстранява грима от кожата Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете няколко капки в дланите си, поставете ги на лицето и масажирайте леко така, че всички замърсявания и остатъци от грим да се освободят от кожата. Добавете малко вода и продължете да масажирате лицето, за да се разтворят гримът и замърсяванията. Може да се използва и за устни. После изплакнете. Може да се използва всеки ден.

Активни вещества: betaine, арганово масло, Вид масло: cмес масла, Ефект: почистване, Регулиране на излишния себум, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Консистенция: олио, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revuele
Купи сега7.70 лв.11.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK