Revuele Eyeshadow Collection палитра от сенки за очи цвят Classy Nude 15 гр.

Купи сега9.10 лв.13.00 лв.


Revuele Eyeshadow Collection палитра от сенки за очи цвят Classy Nude 15 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Revuele Eyeshadow Collection палитра от сенки за очи цвят Classy Nude 15 гр. е произведен от Revuele и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.10 лв.

Промоционална цена на Revuele Eyeshadow Collection палитра от сенки за очи цвят Classy Nude 15 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.90 лв., намален от 13.00 лв. на 9.10 лв.

Revuele Eyeshadow Collection, 15 гр. , Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Revuele Eyeshadow Collection ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: нанася се лесно лесно допълване на нюанса за дневен и вечерен грим позволява разнообразно гримиране бляскав и матов ефект изразява очите Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Ефект: матов, перлен, с блестящи частици, Цвят: безцветен, бял, кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revuele
Купи сега9.10 лв.13.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK