Revuele Men Care Solutions Barber Salon хидратиращ крем за зоната на лицето и брадата 80 мл.

Купи сега5.95 лв.7.00 лв.


Revuele Men Care Solutions Barber Salon хидратиращ крем за зоната на лицето и брадата 80 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Revuele Men Care Solutions Barber Salon хидратиращ крем за зоната на лицето и брадата 80 мл. е произведен от Revuele и се предлага от NOTINO.bg на цена 5.95 лв.

Промоционална цена на Revuele Men Care Solutions Barber Salon хидратиращ крем за зоната на лицето и брадата 80 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.05 лв., намален от 7.00 лв. на 5.95 лв.

Revuele Men Care Solutions Barber Salon, 80 мл. , Балсами и восъци за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Revuele Men Care Solutions Barber Salon предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден. Характеристики: подхранва в дълбочина бързо се абсорбира успокоява раздразненията и зачервяванията дълготрайно хидратира брадата и кожата не оставя в брадата остатъци и не я слепва Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин. Придайте на брадата желаната форма.

Активни вещества: бадемово масло, Ефект: подхранване, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: флуид, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revuele
Купи сега5.95 лв.7.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK