Revuele Pure Skin Anti-Pimple ексфолиращ душ-гел против акне 200 мл.

Купи сега5.60 лв.8.00 лв.


Revuele Pure Skin Anti-Pimple ексфолиращ душ-гел против акне 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové gely в GeGa.bg. Revuele Pure Skin Anti-Pimple ексфолиращ душ-гел против акне 200 мл. е произведен от Revuele и се предлага от NOTINO.bg на цена 5.60 лв.

Промоционална цена на Revuele Pure Skin Anti-Pimple ексфолиращ душ-гел против акне 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.40 лв., намален от 8.00 лв. на 5.60 лв.

Revuele Pure Skin Anti-Pimple, 200 мл. , Душ гелове за жени, И вашата кожа ли има специфични нужди, към които искате да се насочите не само в рутината си за грижа, но и когато вземате душ или се къпете? Душ гелът Revuele Pure Skin Anti-Pimple е правилният за вас. Отличава се със съдържание на активно действащи вещества и благодарение на това помага за решаване на кожните проблеми още преди нанасянето на козметика за грижа, докато се посвещавате на ежедневната си хигиена. Пенливата му текстура деликатно, но същевременно ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава излишно. Оставя я нежна, възстановена и с необходимия баланс. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите немазната текстура осигурява деликатно миене ексфолиращ ефект Начин на употреба: Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.

Активни вещества: AHA киселини, салицилова киселина, цинк, Ефект: ексфолиране, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revuele
Купи сега5.60 лв.8.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK