Revuele Target Solution Clarifying Tonic почистващ тоник за лице със салицилова киселина 250 мл.

Купи сега11.00 лв.


Revuele Target Solution Clarifying Tonic почистващ тоник за лице със салицилова киселина 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťová tonika в GeGa.bg. Revuele Target Solution Clarifying Tonic почистващ тоник за лице със салицилова киселина 250 мл. е произведен от Revuele и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.00 лв.

Revuele Target Solution Clarifying Tonic, 250 мл. , Почистващ тоник за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Revuele Target Solution Clarifying Tonic свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини регулира образуването на себум оставя кожата фина, свежа и сияеща облекчава проявите на акне подготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижа оставя кожата матова и мека на допир изглаждане на неравната текстура на кожата ексфолиращ ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.

Активни вещества: AHA киселини, масло от чаено дърво, салицилова киселина, Ефект: почистване, против акне, Регулиране на излишния себум, Тип кожа на лицето : проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Revuele
Купи сега11.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK