Rilastil Acnestil почистващ гел за намаляване на кожен себум за мазна кожа склонна към акне 200 мл.

Купи сега34.59 лв.40.70 лв.


Rilastil Acnestil почистващ гел за намаляване на кожен себум за мазна кожа склонна към акне 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. Rilastil Acnestil почистващ гел за намаляване на кожен себум за мазна кожа склонна към акне 200 мл. е произведен от Rilastil и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.59 лв.

Промоционална цена на Rilastil Acnestil почистващ гел за намаляване на кожен себум за мазна кожа склонна към акне 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.11 лв., намален от 40.70 лв. на 34.59 лв.

Rilastil Acnestil, 200 мл. , Пилинг за лице за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Rilastil Acnestil ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: почиства запушените пори затваря разширените пори прави кожата матова не изсушава кожата на лицето измива всички нечистотии хидратира и подхранва кожата Начин на употреба: Нанесете върху предварително навлажнена кожа. Ползвайте при необходимост.

Активни вещества: ниацинамид, салицилова киселина, Ефект: ексфолиране, матиране, минимизиране на порите, почистване, против акне, против зачервяване, против черни точки, уеднаквяване, успокояване, Кога да се нанася: дневен и нощен, По предназначение: Против стареене на кожата на лицето, Тип кожа: за всички типове кожа, чувствителна, Тип кожа на лицето : проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Rilastil
Купи сега34.59 лв.40.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK