Rilastil Micro хидратиращ флуид против първите признаци на стареене на кожата 50 мл.

Купи сега41.40 лв.


Rilastil Micro хидратиращ флуид против първите признаци на стареене на кожата 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Rilastil Micro хидратиращ флуид против първите признаци на стареене на кожата 50 мл. е произведен от Rilastil и се предлага от NOTINO.bg на цена 41.40 лв.

Rilastil Micro, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Rilastil Micro подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: прави кожата на лицето кадифено мека на допир възстановява здравината на кожата и я прави изпъната намалява бръчките и предотвратява появята им уеднаквява тона на кожата интензивно хидратира Начин на употреба: Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: витамин E, хиалуронова киселина, Ефект: anti-age, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: флуид, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, нормална, смесена

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Rilastil
Купи сега41.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK