Rimmel Oh My Gloss! блясък за устни цвят 160 Stay My Rose 6.5 мл.

Купи сега6.63 лв.7.80 лв.


Rimmel Oh My Gloss! блясък за устни цвят 160 Stay My Rose 6.5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Lesky na rty в GeGa.bg. Rimmel Oh My Gloss! блясък за устни цвят 160 Stay My Rose 6.5 мл. е произведен от Rimmel и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.63 лв.

Промоционална цена на Rimmel Oh My Gloss! блясък за устни цвят 160 Stay My Rose 6.5 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.17 лв., намален от 7.80 лв. на 6.63 лв.

Rimmel Oh My Gloss!, 6. 5 мл. , Устни за жени, Устни, гладки като стъкло и отразяващи светлината като огледало? Гланцът за устни Rimmel Oh My Gloss! ще превърне тази мечта в реалност. Покрива устните с невероятно блестящ пласт, изглажда и изравнява повърхността им така, че всички черти или бръчки са идеално замаскирани, като освен това осигурява на устните дълготрайно усещане за комфорт. Придава им влажен вид и предотвратява видимата сухота, нарушаваща безупречния грим. Накратко, само за миг ви помага да се радвате на прелестно блестящи, сочни устни, които привличат погледите и съблазняват за целувки. Характеристики: хидратира и омекотява устните дълготраен ефект придава на устните ситен цвят Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.

Активни вещества: арганово масло, витамин E, Ефект: бляскав, Цвят: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Rimmel
Купи сега6.63 лв.7.80 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK