Rimmel Wonder Bond спирала за обем и удължаване на мигли за стимулиране растежа на миглите цвят Brown 11 мл.

Купи сега16.56 лв.20.70 лв.


Rimmel Wonder Bond спирала за обем и удължаване на мигли за стимулиране растежа на миглите цвят Brown 11 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Řasenky в GeGa.bg. Rimmel Wonder Bond спирала за обем и удължаване на мигли за стимулиране растежа на миглите цвят Brown 11 мл. е произведен от Rimmel и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.56 лв.

Промоционална цена на Rimmel Wonder Bond спирала за обем и удължаване на мигли за стимулиране растежа на миглите цвят Brown 11 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.14 лв., намален от 20.70 лв. на 16.56 лв.

Rimmel Wonder Bond, 11 мл. , Спирали за жени, Спиралата Rimmel Wonder Bond придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите подхранва и възстановява миглите не слепва миглите има интензивен цвят удивително извива миглите Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя. Оставете да засъхне.

Вид спирала:  удължаваща, за обем, Цвят: кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Rimmel
Купи сега16.56 лв.20.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK