Rimmel Wonder'Care серум за растеж за мигли и вежди 11 мл.

Купи сега9.00 лв.


Rimmel Wonder'Care серум за растеж за мигли и вежди 11 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o řasy a obočí > Péče o řasy a obočí в GeGa.bg. Rimmel Wonder'Care серум за растеж за мигли и вежди 11 мл. е произведен от Rimmel и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.00 лв.

Rimmel Wonder'Care, 11 мл. , Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът Rimmel Wonder'Care подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви. Характеристики: грижи се също и за веждите подсилва и подхранва миглите осигурява по-голяма гъстота лесно и бързо приложение в уюта на дома Начин на употреба: Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. С помощта на апликатора нанесете малко количество от продукта върху чистите и сухи вежди. Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане.

Ефект: подхранване, ревитализация, стимулация на растежа, Кога да се нанася: нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Rimmel
Купи сега9.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK