RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water успокояваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 400 мл.

Купи сега17.90 лв.35.00 лв.


RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water успокояваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Micelární vody в GeGa.bg. RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water успокояваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 400 мл. е произведен от RoC и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.90 лв.

Промоционална цена на RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water успокояваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 17.10 лв., намален от 35.00 лв. на 17.90 лв.

RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water, 400 мл. , Мицеларни води за жени, Мицеларната вода RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: има освежаващ и успокояващ ефекти почиства порите в дълбочина може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.

Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: RoC
Купи сега17.90 лв.35.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK