RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk успокояващ крем след слънчеви бани 200 мл.

Купи сега23.10 лв.45.00 лв.


RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk успокояващ крем след слънчеви бани 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky po opalování в GeGa.bg. RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk успокояващ крем след слънчеви бани 200 мл. е произведен от RoC и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.10 лв.

Промоционална цена на RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk успокояващ крем след слънчеви бани 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 21.90 лв., намален от 45.00 лв. на 23.10 лв.

RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk, 200 мл. , Продукти за след слънце за жени, За да не страда чувствителната кожа на тялото ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди и след това. Продуктът след излагане на слънце RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, помага на кожата да се възстанови и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: оставя кожата кадифено мека на допир Подхранва кожата в дълбочина след слънчеви бани може да се ползва за лице и тяло успокоява кожата след слънчеви бани интензивно хидратира Начин на употреба: Оставете да абсорбира, не изтривайте. След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.

Ефект: успокояване, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: RoC
Купи сега23.10 лв.45.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK