Rodial Retinol Resurfacing Pads силно ревитализиращи възглавнички с ретинол 20 бр.

Купи сега55.00 лв.


Rodial Retinol Resurfacing Pads силно ревитализиращи възглавнички с ретинол 20 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí peelingy в GeGa.bg. Rodial Retinol Resurfacing Pads силно ревитализиращи възглавнички с ретинол 20 бр. е произведен от Rodial и се предлага от NOTINO.bg на цена 55.00 лв.

Rodial Retinol Resurfacing Pads, 20 бр. , Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Rodial Retinol ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки освобождава нечистотите в порите и ги изтегля Начин на употреба: Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.

Активни вещества: ниацинамид, ретинол, хиалуронова киселина, Ефект: anti-age, минимизиране на порите, повдигане, подсилване, ревитализация, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Rodial
Купи сега55.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK