Rowenta Driver Easy TN1603F1 машинка за подстригване на коса

Купи сега41.56 лв.48.90 лв.


Rowenta Driver Easy TN1603F1 машинка за подстригване на коса, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Strojky na vlasy в GeGa.bg. Rowenta Driver Easy TN1603F1 машинка за подстригване на коса е произведен от Rowenta и се предлага от NOTINO.bg на цена 41.56 лв.

Промоционална цена на Rowenta Driver Easy TN1603F1 машинка за подстригване на коса Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.34 лв., намален от 48.90 лв. на 41.56 лв.

Rowenta Driver Easy TN1603F1, Тримери за коса за мъже, Държите на поддържания външен вид, особено когато тава дума за прическата ви? Не е необходимо да ходите при бръснаря или фризьора всеки път, когато имате нужда от дребни или по-големи корекции на стилизирането. Машинката за подстригване на коса Rowenta Driver Easy TN1603F1 ви е достатъчна. С нея винаги можете да разчитате на прецизно подстригване като от ръката на професионалист и на резултат според представите ви, при това от комфорта на дома. Уредът се грижи за точната дължина на подстригване и улеснява работата ви благодарение на лесната си употреба. Характеристики: ергономична форма сменяеми приставки настройка на дължината на подстригване Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Rowenta
Купи сега41.56 лв.48.90 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK